Over ons
Of het nu om een kop koffie, een borrel, lunch of diner gaat, we zijn verheugd dat u vandaag voor ons heeft gekozen.
Wij willen als restaurant ons steentje bijdragen aan een schonere wereld en een eerlijkere voedselketen voor mens en dier. Dat proberen we tot uitdrukking te brengen in onze menukaart. Zo zullen we de komende jaren steeds meer gaan werken met producten die met respect voor het milieu zijn verbouwd, die zo dicht mogelijk bij huis zijn geproduceerd en die mens- en dierenwelzijn op een hoger plan heeft gezet.
U vindt bij ons meer lokale vis, maar bijvoorbeeld geen gamba’s of tilapiafilet. Meer en meer aandacht krijgen de groenten in onze gerechten en het aantal gerechten met vlees als hoofdcomponent is bewust beperkt tot twee. En we werken in toenemende mate met leveranciers uit het Noorden van het land, die ons eerlijke, pure en dus rijk smakende producten kunnen leveren. Een bijzondere samenwerking is die met ‘de zilte tuin’ op Terschelling, die ons in het groeiseizoen kan voorzien van prachtige onbespoten zilte groenten.


